Εκδήλωση παραλαβής ασθενοφόρων ΕΚΑΒ

  Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παραλαβή – παράδοση την Τετάρτη 1/7/2020 των τριών υπερσύγχρονων ασθενοφόρων για το ΕΚΑΒ ΠΙΕΡΙΑΣ.

   Η Ambulance- center και ο εκπρόσωπος της κ. Γουναρίδης Δημήτριος , παραβρέθηκε  στην εκδήλωση για να συγχαρεί τον κ. Διονύση Πασχάλη, Πρόεδρο του Κοινωφελούς Ιδρύματος για την δωρεά αυτή προς το ΕΚΑΒ Πιερίας και την εμπιστοσύνη του στην εταιρία μας, που καταφέραμε και πετύχαμε να εξοπλίσουμε τα τρία Ασθενοφόρα με ότι καλύτερο υπάρχει στην Ευρωπαϊκή και Αμερικάνικη αγορά.

   Στην εκδήλωση που έγινε στα γραφεία του ΕΚΑΒ Πιερίας στον χώρο του παλιού νοσοκομείου Κατερίνης, ήταν ο Υφυπουργός Εσωτερικών ( Μακεδονίας και Θράκης ), κ. Θεόδωρος Καράογλου, ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Νικόλαος Παπαευσταθίου , η Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης κα. Χριστίνα Καραμπελίδου, οι τρείς Δήμαρχοι του Ν. Πιερίας, ο βουλευτής Πιερίας της Ν.Δ. κ. Φώντας Μπακαλιάκος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας κ. Γεωργίος Τζήμας, ο ίδιος ο δωρητής ο κ. Διονύσης Πασχάλης και η νομική σύμβουλος του Ιδρύματος κ. Ιωάννα Παπαδιαμαντή.